Schilder tips

 1. Schilder en schilderwerk informatie zoeken

  Zoek voordat u keuzes maakt onafhankelijke informatie over schilders en schilderwerk. Het is namelijk fijn om bij het kiezen van een schildersbedrijf zelf al van het een en ander rondom schilderen op de hoogte te zijn. Zo bent u onafhankelijk.

  Op Schilder-Weetjes.nl vindt u deze onafhankelijke informatie over schilders en schilderwerk. Onze community-experts helpen u om goed voorbereid te werk te gaan. Stel uw vraag gerust aan ons.

 2. Een schilderwerk verlanglijstje opstellen

  Als u van tevoren weet wat uw schilder wensen zijn, dan kunt u deze wensen meenemen bij het aanvragen van meerdere schilderwerk offertes. Heldere wensen geven de schilder de kans een goede schilder offerte te maken. Uiteraard kunnen wensen na het aanvragen van schilder offertes altijd nog bijgesteld worden.

 3. Schildersbedrijven vergelijken en besparen!

  Uw wensen zijn duidelijk en nu rest u nog een ding. Vraag gratis en vrijblijvend schilderwerk offertes aan van tot wel 6 schildersbedrijven bij u in de buurt. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om prijzen te vergelijken en bespaart u tot wel 40% op de kosten.

 4. Schildersbedrijf afspraken

  Na het aanvragen van schilders offertes kiest u voor een schildersbedrijf. Maak met dit schildersbedrijf goede afspraken en zet ze op papier. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

 5. Schilders met motivatie

  Als u zich vriendelijk opstelt tegenover de schilders die uw schilderwerk uitvoeren, levert dit een positief resultaat op. Zij zullen hierdoor meer gemotiveerd raken. Bied de schilders daarom bijvoorbeeld wat te drinken aan!

 6. Een schilderwerk onderhoudscontract overwegen

  Schildersbedrijven geven u de mogelijkheid tot een onderhoudscontract. Als u tevreden bent over het schildersbedrijf kan dit handig zijn, omdat u hierdoor bespaart op de onderhoudskosten. Ook hoeft u na een paar jaar niet weer een keuze voor een schildersbedrijf te maken, wat u tijd bespaart.