Schilder gezocht

Bent u op zoek naar een ervaren schilder in uw regio? Lees hier hoe u de schilder vindt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Nog niet eerder heeft u zo makkelijk een schilder gezocht.

Voordelige schilder gezocht

Vaak wordt er niet alleen gezocht naar een schilder, maar ook naar de kosten van een schilder. Voordat u een schilder inschakelt, wilt u immers eerst een indicatie van de kosten. Schilders werken vaak met een vast tarief per uur of per m². Of de klus per uur of per m² wordt berekend is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het schilderwerk. Zo geldt voor het schilderen van een trap of kozijn vaak een uurtarief, omdat dit arbeidsintensief werk is. Wanden en plafonds zijn daarentegen sneller voorzien van een laag verf, waardoor de schilder een prijs per m² in rekening brengt. Hieronder ziet u een overzicht met de gemiddelde tarieven van een schilder:

WerkzaamhedenPrijs incl. verf, materiaal en btw
Binnenschilder
Per m²€ 30 - € 35
Per uur€ 35 - € 40
Spuitwerk per m²€ 6 - € 10
Sauswerk per m²€ 10 - € 15
Buitenschilder
Per m²€ 35 - € 40
Per uur€ 40 - € 50

Het exacte tarief dat een schilder in rekening brengt hangt af van het type schilderwerk en de benodigde materialen. Meer informatie over deze kosten leest u in ons artikel over de kosten van een schilder. Wilt u direct de exacte kosten weten voor uw eigen situatie? Deze heeft u al binnen 2 werkdagen in huis als u gratis en vrijblijvend offertes aanvraagt. Het proces is simpel:

  1. vul ons korte offerte formulier in
  2. ontvang binnen 48 uur offertes van tot wel 6 ervaren schilders in uw omgeving
  3. vergelijk de vrijblijvende offertes
  4. kies uw schilder en bespaar dankzij het vergelijken van de prijzen tot wel 40% op de kosten

schilder gezocht

De juiste schilder gezocht

Het aanbod van schilders is groot, dit komt u vast bekend voor als u eerder een schilder heeft gezocht. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Om ervan verzekerd te zijn dat u de juiste keuze maakt, is het verstandig om de verschillende schilders goed met elkaar te vergelijken. De volgende punten zijn belangrijk om mee te nemen in uw beslissing:

  • tarief
  • betrouwbaarheid
  • locatie
  • garantie
  • gespecialiseerde schilder

Tarief

Wanneer u op zoek bent naar een goede schilder, is het verstandig om goed te kijken naar de kosten. Schilders hanteren namelijk verschillende tarieven voor hetzelfde werk. Wilt u bijvoorbeeld de muren in uw woonkamer laten schilderen? De ene schilder rekent hier € 900 voor, terwijl een andere schilder dezelfde klus voor slechts € 600 wilt uitvoeren. Door de prijzen op te vragen van meerdere schilders krijgt u inzicht in deze prijsverschillen. U komt zo niet alleen uit bij de meest geschikte schilder in uw regio, maar geeft uzelf ook nog eens een betere onderhandelingspositie. Een voordelige schilder heeft u zo gezocht.

deur schilderen

Betrouwbaarheid

Niet alleen de kosten van een schilder zijn van belang. De kwaliteit van een schilder is minstens net zo belangrijk. U wilt immers geen geld betalen voor een klus die u zelf beter had kunnen doen. Heeft u een schilder gezocht? Ga dan na of de schilder is aangesloten bij een brancheorganisatie en kijk wat eerdere klanten in recensies over het bedrijf schrijven. Zo verkleint u de kans dat u in zee gaat met een schildersbedrijf dat u niet kunt vertrouwen.

Locatie

Zoek naar een schilder bij u in de buurt. Nederland zit vol met ervaren en vakkundige schilders die uw klus perfect kunnen uitvoeren. Het is dan ook zonde als u niet kiest voor een schilder in uw omgeving. Deze schilder heeft minder of zelfs geen reistijd en reiskosten, waardoor u profiteert van een lagere prijs.

Garantie

Vaak wordt er niet gezocht naar de eerste de beste schilder, maar naar een betrouwbare en ervaren schilder die de klus vakkundig kan uitvoeren. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan is het fijn als u terug kunt vallen op de garantie van de schilder. Vraag daarom altijd goed naar de garantieregeling, voordat u uw definitieve keuze maakt. In de toekomst kunt u er een hoop profijt van hebben als u een schilder heeft gezocht met goede garantievoorwaarden.

Gespecialiseerde schilder gezocht

Zoekt u een goede schilder die uw klus perfect kan uitvoeren? Ga dan gericht op zoek. Sommige schilders zijn gespecialiseerd in binnen- én buitenschilderwerk, maar er zijn ook schilders die gespecialiseerd zijn in slechts één van deze werkzaamheden. Houd hier vooraf rekening mee, zodat u op zoek gaat naar de juiste schilder voor uw klus.

schilder gezocht uniek

Schilder gezocht: Samen met buren?

Heeft u plannen om uw woning te laten schilderen? Vraag dan rond in uw buurt of er buren zijn die hier ook belangstelling voor hebben. Wanneer een schilder bij meerdere woningen in uw wijk aan de slag kan heeft uw schilder een grotere klus en profiteert u van een aantrekkelijke korting. Doordat u de schilder helpt aan meerdere klussen, kunt u namelijk een aantrekkelijke korting afspreken. Bent u benieuwd naar nog meer manieren om te besparen? Lees dan ons artikel over bespaartips en binnen een mum van tijd heeft u de meest voordelige schilder gezocht.

Vind betrouwbare schilders in uw regio

Heeft u al eens eerder een schilder gezocht? Dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat de prijzen erg uiteenlopen. Stel u voor: u heeft een maand geleden uw huis laten schilderen en u komt erachter dat uw buren voor dezelfde klus slechts twee derde van de prijs hebben betaald. Voorkom vervelende situaties als deze en leg eerst de prijzen van meerdere specialisten naast elkaar om te zien bij welke schilder u het voordeligst uit bent. Wilt u binnen 2 werkdagen al de prijzen van tot wel 6 schilders in uw regio in huis hebben? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Door het vergelijken van prijzen bespaart u tot wel 40% op de kosten voor een schilder. Uiteraard brengen wij u enkel in contact met ervaren en vakkundige schilders. Dit controleert u zelf ook nog met keurmerken als De Betere Schilder en OnderhoudNL Garantie. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt tegen de scherpste prijs.