Winterschilder campagne eind oktober van start

De winterschilder start eind oktober met het promoten van schilderwerk in de periode van 21 november tot 21 maart. In deze winterperiode hebben schildersbedrijven vaak minder werk en bieden zij hun diensten voor een aantrekkelijke prijs aan.

Campagne Winterschilder

De landelijke campagne voor de winterschilder start dit jaar eind oktober. De campagne bestaat o.a. uit radiospotjes en promotiemateriaal, zoals flyers. Hiermee willen schildersbedrijven het voordelig schilderen in de winter onder de aandacht brengen.

Hoe te herkennen?

Een winterschilder is te herkennen aan het logo van de winterschilder. Daarnaast zijn er speciale flyers en stickers. Nieuw dit jaar is een soort makelaarsbord met het opschrift “Hier werkt de winterschilder”.

Winterschilder inschakelen

Als u van plan bent om een schilder in te schakelen, dan is het verstandig om niet te lang te wachten. Als u nu een aantal offertes van schilders opvraagt, dan kan de schilder uw opdracht alvast inplannen.

Wanneer schilderen?

Hoe weet u of bijvoorbeeld uw buitenschilderwerk aan onderhoud toe is? U kunt dit bijvoorbeeld zien aan blaasjes en scheurtjes in het schilderwerk of aan beschadigingen. U kunt u meer over lezen in ons artikel Wanneer schilderen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de winterschilder? Dan kunt u ons artikel over de winterschilder lezen.

Offerte schilder

Als u een schildersbedrijf gaat inschakelen, dan is het verstandig om meerdere offertes van schilders op te vragen. Het vergelijken van prijzen kan u extra voordeel opleveren.

3.7/5 - (3 stemmen)