Schilders vergroten deskundigheid

Schildersbedrijven kunnen u het beste schilderwerk bieden, doordat zij op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo bezochten verschillende schilders in maart de Schilder, Glas en Afbouw (SGA) Vakdagen.

Tijdens dagelijkse werkzaamheden doen schilders ervaring op. Hierdoor vergroten schilders hun deskundigheid. Zij kunnen u hierdoor beter schilderwerk leveren. Om deskundigheid nog meer te vergroten, is het voor schilders van belang om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied van schilders. De SGA Vakdagen helpen schilders hierbij een handje.

SGA Vakdagen

Op 22, 23 en 24 maart presenteerden ongeveer 180 fabrikanten, importeurs  en groothandels in de schilder- en glasindustrie de nieuwste producten en technieken op de SGA Vakdagen. De volgende SGA Vakdagen staan op 25, 26 en 27 oktober gepland.

Professioneel binnen- en buitenschilderwerk

Tijdens de SGA Vakdagen werd onder andere milieuvriendelijke verf gepresenteerd, een van de nieuwe schilderproducten. In deze producten wordt olie vervangen door suikers. Suikers zijn in tegenstelling tot olie biologisch afbreekbaar. Wanneer schilders van deze nieuwe producten op de hoogte zijn, kunnen zij u meerdere mogelijkheden bieden en goed advies geven. Hierdoor verzorgen zij uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk professioneel.

verfblikken

Schilderwerk offertes

Als u uw muren professioneel wilt laten schilderen, kunt u schilder offertes aanvragen van meerdere schildersbedrijven. Door offertes aan te vragen, kunt u de beste prijs voor uw schilderwerk kiezen. U bespaart hierdoor op uw schilderwerk.

Rate this post