Schilders en restauratieschilderwerk

Schilders kunnen sinds april gebruik maken van de erkenningsregeling voor restauratieschilders. De erkenningregeling is in het leven geroepen door de Stichting Restauratie Schildersbedrijven Nederland (SRSN).

De erkenningsregeling voor restauratieschilders is de waarborg van kwaliteit van het binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan monumenten. Schilders die aan administratieve eisen, proceseisen en vaktechnische eisen voldoen worden erkend als restauratieschilders.

Restauratieschilderwerk

Onder restauratieschilderwerk valt niet alleen onderhoudsschilderwerk aan monumentale panden. Ook restauratie van hout- en marmerimitaties  en restauratie van behang vallen onder restauratieschilderwerk.

restauratieschilderwerk

Restauratieschilders

Omdat de erkenningregeling pas net in het leven is geroepen, zijn er nog maar weinig schilders die erkend zijn als restauratieschilders. Wel hebben veel meer schildersbedrijven ervaring met restauratieschilderwerk. Als u restauratieschilderwerk wilt laten uitvoeren, kunt u dus nu erkende restauratieschilders inschakelen.

Schilderwerk offertes

U kunt uw restauratieschilderwerk door schilders laten uitvoeren. Hierop kunt u besparen door prijzen van meerdere schildersbedrijven te vergelijken en de beste prijs voor uw schilderwerk te kiezen. Hiermee bespaart u tot wel 30% op uw schilderwerk. U kunt prijzen van schilderwerk vergelijken door schilder offertes van meerdere schildersbedrijven aan te vragen.

Rate this post