Schilder-Weetjes bezoekt Nationale Bouwbeurs

Schilder-Weetjes bezoekt volgende week de Nationale Bouwbeurs, een grote consumentenbeurs over het laten bouwen, verbouwen en inrichten van uw huis. We gaan inspiratie opdoen voor schilderwerk. Gaat u ook?

Binnenschilderwerk

Schilder-Weetjes gaat onder andere een kijkje nemen bij een importeur van verfsoorten zoals primer en lakverf voor (houten) vloeren. Daarnaast gaan we inspiratie opdoen voor kleuren binnenschilderwerk en kleuren buitenschilderwerk bij architecten en stylisten.

Inspiratie verbouwen opdoen

De beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten is een aanrader als u inspiratie wilt opdoen voor verbouw- of inrichtingsplannen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren van uw huis door nieuw stucwerk en te schilderen. De beurs helpt klussers en verbouwers om zich te orïenteren.

U kunt daarnaast diverse lezingen bijwonen over o.a. verbouwen, duurzaam bouwen en interieurontwerp. Op de beurs is een selectie van bedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van het inschakelen van een architect en aannemer, tot adviezen op het gebied van kozijnen, ramen, deuren en cv-installaties.

Schilder vragen

Heeft u een vraag over uw schilderwerk? Stel uw vraag aan ons en wij gaan op de beurs op zoek naar het antwoord. Volg onze belevenissen via Twitter.

Meer informatie

De Nationale Bouwbeurs vindt plaats van 21 t/m 23 oktober in de Ahoy Rotterdam. Bent u ook van plan om te gaan? Meer informatie over uw huis schilderen vindt u hier op Schilder-Weetjes.nl.

Rate this post