Schilder-Weetjes bezocht Woonbeurs

Schilder-Weetjes was afgelopen weekend op de Woonbeurs, die van 24 september t/m 2 oktober plaatsvond in Amsterdam. Het motto van de Woonbeurs: “je huis mag gezien worden.” Wij deden veel inspiratie op voor kleuren voor binnenschilderwerk.

Schilderen binnenshuis

Op het gebied van binnenschilderwerk waren er op de Woonbeurs genoeg ideeën te vinden. De primeurs op het gebied van schilderen, hadden voornamelijk betrekking op nieuwe kleuren, het combineren van kleuren en op verfsoorten.

Verfkleuren combineren

In de levensgrote huizen van de bekende woon- en buitenbladen deden bezoekers inspiratie op. Vooral het combineren van verfkleuren onderling en het combineren met de kleuren van gordijnen, vloeren en accessoires was hier goed te zien.

Trends kleuren binnenschilderwerk

Bekende verfmerken toonden de nieuwste trends op het gebied van kleur in het interieur. Trendkleuren voor het binnenschilderwerk in 2011 zijn pasteltinten, zoals zachtroze, babyblauw en mintgroen. Vaak worden deze tinten gecombineerd met een witte basis en fel gekleurde accessoires. Verder zijn oranje en geel hip.

Woonbeurs Amsterdam

De woonbeurs wordt ieder jaar in Amsterdam georganiseerd en is bedoeld voor mensen die inspiratie willen op doen voor grote of kleine veranderingen in hun (nieuwe) huis. Alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd, van strak tot landelijk, van sober tot romantisch. Bezoekers kunnen luisteren naar topdesigners, woonadvies inwinnen en zich laten inspireren door ruim 300 stands.

Meer schilder inspiratie?

Was u niet op de woonbeurs? Of ziet u de ideeën graag nog even terug? Bekijk dan onze Woonbeurs foto’s. Verder kunt u in het artikel over kleuren voor binnenschilderwerk meer lezen over veel gekozen kleuren voor uw slaapkamer of woonkamer.

Rate this post